Plaćena Reklama
Besplatni mali oglasi, kupujem prodajem, izdavanje nekretnina, berza poslova, oglasi za posao


Autosurf Websyndic Besplatno internet oglasavanje

Za normalno funkcionisanje sajta, naš sistem povremeno upisuje podatke u vaš pregledač. Ti podaci se popularno zovu kolačići.

 

 

Šta su kolačići?

 

 

 

 

Kolačići su mali tekstualni fajlovi koje naš sajt upiše i zapamti na vašem računaru ili mobilnom uređaju. To nam omogućava da kada sledeći put posetite sajt, uspešno prikazujemo sajt onako kako ste vi želeli prethodni put. Uglavnom služe da bismo sledećom vašom posetom, bez potrebe da ponovo unosite iste podatke, uspeli da automatski unesemo vaše podatke kao što su mejl adresa, lozinka, izbor veličine teksta i sl. Ovo ne znači da mi pamtimo vaše podatke, to radi isključivo vaš uređaj, koji nam ih sledećom vašom posetom prosleđuje.

 

kako koristimo Kolačiće?

 

 

 

 

Naš sajt, uglavnom koristi Kolačiće kako bi upamtio i iskoristio, kada Vam treba sledeće:

 

 

 

 

  • Izabrani jezik. kada prvi put posetite sajt i izaberete jezik, to će biti zapamćeno za svaku sledeću posetu.
  • Podaci za prijavu. Ukoliko čekirate opciju "Upamti me" ili "sačuvaj podatke", svakim sledećim dolaskom naš sistem će iz vašeg uređaja preuzeti ranije upisane podatke i nećete morati da ih ponovo unosite da biste se prijavili na svoj nalog.
  • Izbor da li želite da kada posećujete sajt sa mobilnog, da Vam prikažemo mobilnu ili desktop verziju sajta.
  • Listu proizvoda koju ste dodali na listu za poređenje
  • Auto završavanje unosa u stranici za pretraživanje, na osnovu ranijih unosa, kako bi ste manje kucali.

 

 

 

 

kako da kontrolišete kolačiće

 

 

 

 

Informacije o kontroli kOLAČIĆA, POTRAŽITE NA SAJTU aboutcookies.org. Možete obrisati sve ranije sačuvane kolačiće na vašem uređaju i sprečiti njihovo upisivanje u samom uređaju, u delu za podešavanja istorije pretraživanja.. ukoliko to uradite, postoji mogućnost da neke usluge sa sajta neće funkcionisati kako treba