Plaćena Reklama
Besplatni mali oglasi, kupujem prodajem, izdavanje nekretnina, berza poslova, oglasi za posao


Autosurf Websyndic Besplatno internet oglasavanje

Staroplaninski Melem

 

.staroplaninski melem

Staroplaninski Melem Cudotvornost Prirode

Najbolji lek na nasem trzistu za uspesan, brz i krajnje efikasan tretman.

Tretman sa jedinstvenom formulom. Staroplaninski Melem najbolji lek po receptu gorstaka.

100% Prirodni Proizvodi
Duga tradicija. Pravljeni po receptima gorstaka
Terapija je bezbolna
Bez iritacija i ostecenja zdravog tkiva
Nema potrebe za flasterima i zavojima za vreme terapije


Melem za Hemoroide * Kurje oko * Bradavice * Psorijazu * Ekcem * Akne i Bubuljice

Atletsko stopalo, Ubode insekata, Promrzline, Cir na kozi, Polne bradavice, Zuljeve na stopalama, 

 

 

prirodni lek

 

Ko i Gde ?

Bilje za pravljenje melema se bere u ataru sela Velika Lukanja koje se nalazi u srcu nacionalnog parka prirode Stara Planina na teritoriji Opstine Pirot. Svi melemi se spravljaju u pomenutom selu, na registrovanom poljoprivrednom domacinstvu Tomislava Varagica iz Pirota.

Ljudi se biljkama u svrhu ocuvanja zdravlja sluze od pamtiveka.
Sirovine za pravljenje melema se beru na Staroj Planini. Stara planina pripada grupi venacnih planina, a njen glavni venac prostire se priblizno od Zajecara do Crnog mora u duzini od oko 550 km. Pri tom manji deo glavnog venca (oko 150 km) predstavlja granicu izmedju Srbije i Bugarske. Hajducka trava, Kantarion, Neven, Bršljen, Cuvarkuca, divlja Nana, Nocurak.

Na Staroj planini je utvrdeno postojanje 1.190 biljnih vrsta i ubraja se u znacajne centre tercijarnih i i glacijalnih endemoreliktnih vrsta. Specificne biljne vrste su Krilasti zvoncic, kao lokalna endemska vrsta i Panciceva zablja trava, centralnobalkanski endemitet koji kod nas postoji samo na Staroj planini. Zatim Plava Lincura (Gentiana alba) takodje vrlo retka i sada je ima samo na visim istaknutim krecnjackim stenacima. Takodje Plava lincura - zakonom zasticena vrsta. Od sumskih i zeljastih zajednica interesantne su zajednice planinskih tresava na Jabuckom ravnistvu, Babinom zubu i u predelu Arbinja.

 


Apsolutno prirodni, 100% efikasni losion za tretman i uklanjanje Kurjeg oka, Bradavica, Kondiloma i Zuljeva na stopalima. Tretman je APSOLUTNO bezbolan i krajnje efikasan.

* * *

Komentar jednog od mnogobrojnih korisnika melema

'' Spoljne hemoroide sam dobila u trudnoci i sa tim problemom se borim vise od deset godina. Jaki bolovi i krvarenje u stolici je bilo veoma cesto i nepodnosljivo i sve do Oktobra 2012. god. kada sam pocela da kosristim Staroplaninski melem protiv hemoroida. U pocetku sam bila nepoverljiva i mislila sam da je i ovo jedan u nizu proizvoda koji osim dobre reklame nemaju nista drugo. Ali nije bilo tako, verujte da sam nakon svega tri dana mazanja osetila neverovatno olaksanje, a nakon dve nedelje bolovi,krvarenje i svrab su nestali.
I dan danas uvek u kuci imam po jednu kutiju melema, da se nadje za nedaj boze. Cim primetim neku promenu, odmah mazem melem i za sada zaista nemam nikakvih problema sa hemoroidima. Vec sam nekim prijeteljima pricala o efikasnosti ovog preparata tako da su neki vec postali korisnici vaseg melema za hemoroide i jako su mi zahvalni na preporuci. Ovim pismom zelim da Vam izrazim veliku zahvalnost sto ste me spasili.

Sve najbolje Vam zelim
VESELINKA, Ljubovija, knjigovodja''

 

MioDolceVita

 

U prirodi, kako u drugim zemljama tako i u nasoj, ima mnogo lekovitih biljaka ali se one vecinom ne mogu koristiti direktno za lecenje, vec lekovitost dolazi tek posle priprema, obrade od strucne osobe ili medicinske ustanove strucne za tu oblast. Atest za melem je izvršio "Institut za javno zdravlje u Nišu - Centar za higijenu i humanu ekologiju" zavedeno pod brojem N-1126 od 08.04.2008.god.

 

MioDolceVita


Prirodni proizvod sa jedinstvenom formulom koji uspešno otklanja upalne procese na koži. Izuzetno je efikasan u tretmanu Ekcema (Dermatitisa koji se manifestuje crvenilom, svrabom i perutanjem kože), veoma je efikasan u tratmanu Psorijaze gde nakon mesec dana tretmana dolazi do drasticnog poboljšanja i povlacenja oštecenih i obolelih kožnih lezija.

MioDolceVitaPogledajte
StaroPlaninski Melem